кадър: TV1Редактор: Ако ти дойдеш при мен и ми предложиш едни пари

...
кадър: TV1Редактор: Ако ти дойдеш при мен и ми предложиш едни пари
Коментари Харесай

Божков пред Бенатова: Царят ми прати Пеевски през 2000 година. Беше малко момченце, дебело. Отгледахме чудовище

кадър: TV1

Редактор: 

„ Ако ти дойдеш при мен и ми предложиш едни пари и ми кажеш да направя нещо – това е корупция. Но в случай че дойдеш и кажеш „ Или ми даваш тези пари, или те заличавам ” – това е рекет ”, по този начин предприемачът Васил Божков какви са били връзките му с Бойко Борисов и за какво той не счита, че е взел участие в корупционна скица. Божков води диалог с Миролюба Бенатова в предаването „ Алтернативата ” по TV1.

Бизнесменът съобщи, че ще се върне в България след новите парламентарни избори или по време на изборите, като това зависи от юридически формалности, както ги дефинира той. Според него няма по какъв начин Георги Попов да е екстрадиран. „ Делото на Попов и моето вървят дружно ”, сподели Васил Божков и акцентира, че тогава би трябвало да е екстрадиран и самия той. По негови думи, Обединените арабски емирства са го признали за почтен и има документ за това.

Васил Божков сподели също, че в никакъв случай не е правил дарове на Бойко Борисов, нито е играл карти с него. „ Не обичам да играя с хора, които не могат да губят ”, разяснява предприемачът.

„ Борисов е изгубил възприятие за действителност. Неговото „ да ” не е „ да ” и неговото „ не ” не е „ не ”, съобщи Васил Божков.

„ От 2000 година познавам Делян Пеевски, царят ми го прати ”, описа предприемачът. Той изясни, че е трябвало да учи него и „ още едно момче ” по какъв начин се прави бизнес. След това обаче Божков се отказал от ролята си на наставник и Пеевски намерил нов подобен в лицето на Илия Павлов. „ Не може в България да вземеш пари без Пеевски да вземе част от тях ”, категоричен беше Васил Божков.

Може би подцених Делян Пеевски. Не чаках, че е пуснал такива пипала. Малко момченце, дебело. Викахме: „ Да му помогнем “. И отгледахме страшилище. Той вика: „ Купи „ Лафка “, купи тази банка “. Искаше да купим банка „ Виктория ”. Той тихомълком купи Общинска банка посредством подставени лица. Нея я купи за 30 млн. Като се разрових, видях, че най-главният човек се споделя Пеевски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР